(имя) (титул)

Гарантія на Акваріуми

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів після покупки, сплативши повну вартість його доставки. Це право гарантує вам Закон про захист прав споживача. Повернення або обмін товару провадиться за рахунок покупця.

Правила встановлення акваріума.

Перед тим як установкою акваріума насамперед необхідно підготувати під нього місце:

Обов'язково перевірити міцність і надійність поверхні - поверхня повинна бути абсолютно рівною та горизонтальною без провисання та здуття.

Поверхня, на яку ви встановлюватимете акваріум обов'язково повинна мати запас міцності. Обов'язково враховуйте вагу акваріума з водою, ґрунтом, декором.

Горизонтальна поверхня, куди буде розташований акваріум, не повинна прогинатись, оскільки посилюється навантаження на окремі ділянки акваріума, особливо на нижні скло акваріума, що призводить до появи тріщин у склі та порушення цілісності конструкції.

Поверхня, на якій розташовуватиметься акваріум, не може бути меншою від поверхні дна акваріума.

Рекомендується між дном акваріума і поверхнею, на яку встановлюватиметься акваріум, необхідно розмістити підкладку, щоб виключити попадання дрібного сміття.

Акваріум повинен стояти рівно і не гойдаючись.

УВАГА ! Міцність скла та клейових швів акваріума розрахована таким чином, щоб унеможливити протікання. При цьому в жодному разі не можна пересувати акваріум, не зливши з нього воду. Можна залишити трохи більше 5% від загального обсягу.